Asiakaspalvelu09 315 77 410 (info...)
Tuote
Vaio VGN-N21S
Vaihda | Poista
DeinDesign
Polka Hearts -...
Vaihda | Poista
Sinun DesignSkins
04612-N1251
Esikatselu
  • No Products Match Your Criteria

  Hersteller wählen

  DesignSkins

   DesignCase

    DesignTasku

     Lahjakortti

      Näytönsuoja

       Wall Art

        Puhelimesi uusi "koti": elegantit tekonahkaiset kotelot tarjoavat erinomaista suojaa älypuhelimellesi. Voit suunnitella kotelon ulkonön itse - valitse kuvia omalta tietokoneeltasi tai laajasta design-valikoimastamme!
        DesignCover tarjoaa parasta mahdollista suojaa puhelimille ja tableteille. Monista DesignCover - suojista löytyy kova (hard) ja pehmeä (silikoni) versio. Molemmat näistä istuvat laitteeseen kuin nakutettu ja molemmat suojista on mahdollista toteuttaa omilla kuvilla tai valitsemalla mieleisen designin laajasta valikoimastamme! Vaihda suojaa kuin paitaa - milloin vain siltä tuntuu!
        Laadukkaat näytönsuojamme ovat saatavilla kiiltävällä sekä mattapinnalla. Ne ovat naarmuuntumattomia ja kristallinkirkkaita. Näytönsuoja on helppo ja vaivaton asentaa ilman ilmakuplia ja se ei irroitettuaan jätä minkäänlaista jälkeä näyttöön. Ja mikä parasta, yhdessä pakkauksessa on kolme näytönsuojaa!
        Uusi innovaatio: Lasinen näytönsuoja! Ohuen ohut (0.2mm) ja kirkas kuin lasi, kirjaimellisesti. Tämä erikoisvalmisteinen näytönsuoja suojaa näyttöä jopa mikäli puhelin saa osuman esimerkiksi pudotessaan. Tämä on puhelimellesi näytölle paras mahdollinen suoja!
        Ohuen ohut suoja istuu laitteeseen kuin nakutettu.: DesignSkin - suoja on kuin toinen iho laitteellesi. Se antaa pitkäikäistä suojaa sekä ainutlaatuisen ulkonäön, jonka voi valita itse. DesignSkins® on jo käsite, ja vastaavia tuotteita kutsutaankin yleisnimellä DesignSkiniksi. Otamme tämän kohteliaisuutena ;) Mutta muista, tämä on alkuperäinen DesignSkins!
        Luo kotiisi gallerian tuntua! Canvas-taulumme ja julisteemme ansiosta voit käyttää suosikkikuviasi osana sisustustasi!

        Optimoidun painotekniikan mahdollistama laatu tuo valitsemiesi kuvien parhaat puolet esiin, oli kyseessä sitten vanha taideteos, nykytaiteen edustaja tai vaikka jokin omista kuvistasi!
        DesignSkins
        DesignSkins
        DesignCase
        DesignCase
        DesignTasku
        DesignTasku
        DesignTasku – valitse laitteesi:
        Wall Art
        Wall Art
        Näytönsuoja
        Näytönsuoja
        Lahjakortti
        Lahjakortti
        Lahjakortti – valitse lahjakorttisi: